Spoel de zwezerik ongeveer 15 minuten onder koud stromend water, laat goed uitlekken en dep droog.
Snijd met een scherp mesje rondom het vlies en alle onrechtmatigheden van de zwezerik en snijd vervolgens in 8 mooie blokjes. Dep nogmaals droog en kruid met zout en peper.
Verwarm een klontje roomboter in een anti-aanbakpan tot deze begint te kleuren en bak er de blokjes zwezerik rondom in tot ze mooi goudbruin gekleurd zijn. Blus de pan af met de teriyakisaus en draai de zwezerik snel om, zodat het geglaceerd wordt met de saus.
Zet het vuur hoger, blus de pan af met de kalfsfond en blijf de pan in beweging houden en de zwezerik omdraaien tot het vocht helemaal verdampt is en er een mooie, glanzende laag om het vlees is ontstaan. Voeg het sesamzaad toe en schep nog eenmaal om. Neem direct uit de pan en prik aan prikkertjes.
Eet smakelijk!