Contact

Jouw mening telt!

Heb jij een vraag, een suggestie of een heel goed idee? Dit horen wij natuurlijk graag. Laat het ons weten en wij nemen zo snel als mogelijk contact met je op.

Contactformulier

  Naam*
  E-mailadres*
  Telefoonnummer*
  Bericht

  * Verplichte velden

  Contactgegevens

  Smaakvolvlees.nl
  Postbus 367
  5201 AJ, 's-Hertogenbosch
  Nederland
  +31 88 633 08 50
  info@smaakvolvlees.nl


  Smaakvolvlees.nl

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Blijf op de hoogte van smaakvolle en actuele aanbiedingen, mooie recepten, leuke weetjes over kalfsvlees en heel veel meer.

   Veelgestelde vragen

   Smaakvolvlees.nl levert op dinsdag, donderdag en zaterdag.
   Nadat je de bestelling hebt afgerond, kun je zelf de leverdag selecteren.

   Onze kalfsvleespakketten worden bij -18˚C verpakt en met eigen koeltransport geleverd. Op deze manier kun je er zeker van zijn dat jouw vleespakket beschermd is en op de juiste temperatuur vervoerd wordt.

   Bestellingen worden in Nederland en de grensgebieden van België geleverd. Waddeneilanden en het Kaageiland zijn uitgesloten van leveringen

   Voor bestellingen tot € 70,- berekenen wij € 9,95 verzendkosten. Bestellingen boven € 70,- zijn vrij van verzendkosten.

   De prijzen zijn altijd per stuk, wij hanteren een circa gewicht. Het kan dus zijn dat de producten iets zwaarder zijn dan vermeld. Vlees blijft immers een natuurproduct en niet alle stukken vlees zijn even zwaar.

   Het kalfsvlees dat je via deze webwinkel koopt, heeft slechts een beperkte houdbaarheid en kan daarom niet geretourneerd worden. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee, na succesvolle betaling, definitief.

   Op de doos zit een label met de houdbaarheidsdatum bij een bewaartemperatuur van -18˚C. Zodra je het kalfsvleespakket hebt ontvangen, is het belangrijk dat je het vlees meteen in de koelkast of diepvriezer legt. Is het vlees bij ontvangst nog diepgevroren, kun je het nog in de diepvriezer leggen. In de diepvriezer kun je het vlees 6 maanden bewaren. In de koelkast 4 dagen.

   Als een product diepgevroren is, kunnen er scherpe randen ontstaan. De scherpe randen kunnen tijdens het transport andere verpakkingen, of zichzelf, lek prikken. Dit is helaas niet te voorkomen. Het heeft echter geen invloed op de kwaliteit van het vlees als een verpakking lek raakt. We raden je aan om het vlees in huishoudfolie in te pakken als je het vlees in de koelkast wilt bewaren. Wil je het vlees invriezen, gebruik dan liever speciale vrieszakken.

   Bij kalfsvlees maken we een onderscheid tussen blank kalfsvlees en rosé kalfsvlees. Blank kalfsvlees is licht van kleur, terwijl rosé kalfsvlees een natuurlijke rosé kleur heeft. Het verschil in kleur en structuur ontstaat doordat de kalveren andere voeding krijgen. Zowel blank als rosé kalfsvlees is mals, licht verteerbaar en heeft een laag vetgehalte.