Ons verhaal

We doen het samen

Wij zijn de familie Paridaans. Onze (groot)vader en tevens oprichter, Tiny Paridaans, is in 1959 begonnen als kalverhandelaar. Sindsdien leveren we, vanuit het hart van Brabant, het mooiste kalfsvlees en varkensvlees in heel Europa. ‘We doen het samen’ staat voorop in ons bedrijf. Vandaag de dag is PALI Group nog steeds een écht familiebedrijf, waarbij de zoons Han en Martijn en schoonzoon Willem de eindverantwoordelijken zijn.

Daarom is de betrokkenheid bij iedereen die een rol heeft in de keten, van veehouder tot slager tot consument, heel groot. Smaakvolvlees, de online specialist van kalfsvlees en varkensvlees, is hieruit ook ontstaan. Om met name de kalverhouders te ondersteunen in het onder de aandacht brengen van kalfsvlees, het lekkerste vlees dat er is. En natuurlijk om wat lekker is, lekker in Nederland te eten en niet naar andere landen te transporteren. Dat scheelt ook weer kilometers, wat beter is voor het milieu.

Genieten van kalfsvlees

riblap recept

Kalfsvlees wordt in de hele wereld graag gegeten, maar Nederland heeft kalfsvlees nog niet echt ontdekt. Gek eigenlijk, want kalfsvlees is heerlijk mals, rijk aan eiwitten en calcium, licht verteerbaar en vol van smaak. Bovendien kun je volop variëren in kalfsvlees, met producten en met recepten. Vandaar dat Smaakvolvlees een heel ruim assortiment heeft, dat je niet direct bij een slager of andere aanbieders vindt. Onze producten worden vooraf geportioneerd, dus lekker gemakkelijk en we hebben heerlijke recepten verzameld en ontwikkeld. Om lekker te kunnen genieten van het mooie product wat kalfvlees is, zodat kalfsvlees – net als bij ons thuis – vaker wordt gegeten en bij slagers standaard in de toonbank ligt.

Genieten van varkensvlees

Smaakvolvlees beschikt over een eigen slachterij. Hierdoor kunnen we garanderen dat ons vlees super vers is. We hebben een mooi assortiment voor u samengesteld. U kunt bij ons o.a. terecht voor de populaire bostonbutt om pulled pork mee te maken, spareribs en malse varkenshaas. Voor ieder wat wils.

Direct na productie vriezen we het vlees in, zodat we de verse kwaliteit kunnen garanderen bij aflevering.

Oog voor dierenwelzijn

Wij vinden dierenwelzijn enorm belangrijk. Daarom werken we vooral samen met regionale houderijen, die zorgen voor goede leefomstandigheden en een liefdevolle verzorging van onze dieren. Verder houden we ons uiteraard aan alle richtlijnen van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA).

Meer weten over de origine van kalfsvlees, klik hier.

Verantwoorde veehouderij

De kalveren en varkens zijn gehuisvest in sociaal verantwoorde groepen, hebben voldoende ruimte om te leven en te bewegen en krijgen veel daglicht. De dieren hebben altijd de beschikking over kwalitatief hoogwaardig en gevarieerd voer en vers drinkwater. We werken samen met een groot aantal regionale veehouders. We letten er bovendien op dat het vervoer van de dieren zo stressvrij mogelijk plaatsvindt. Daarom is de transportduur van de dieren streng gelimiteerd en zijn onze geconditioneerde veewagens voorzien van een drinkinstallatie.