Schep de kalfshaaspuntjes in een kom. Snijd de gember en de rode peper ragfijn en voeg toe aan het vlees. Voeg er sap en rasp van de limoen, een scheutje sesamolie en de ketjap aan toe. Schep goed door en laat minimaal 8 uur marineren in de koelkast.
Snijd voor de saus de rode peper en de gember ragfijn en zweet samen met de pinda’s en het sesamzaad aan in een scheutje sesamolie.
Blus af met de ketjap en de gembersiroop en verfris met sap en rasp van de limoen. Bind de saus eventueel lichtjes af met maizena.
Spies de kalfshaaspuntjes aan spiesjes en dep enigszins droog.
Kook de eiernoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat goed uitwasemen.
Maak de verschillende soorten groente schoon en snijd fijn.
Bak de groente kort aan in een hapjespan en breng op smaak met een lepeltje sambal en een lepel van de ketjapsaus.
Verwarm een grillpan met een scheutje zonnebloemolie. Grill er kort aan alle kanten de sateetjes in tot het goed gekleurd is. Lepel er een beetje van de saus overheen en draai het vlees een aantal keren rond zodat het mooi glaceert.
Dresseer de bami in een schaal en leg er de sateetjes overheen. Serveer er de saus en de kroepoek apart bij.