• Account

Tip van de familie Paridaans

Piccata

Piccata
  • Kalfsvlees, Kalfsvlees, Voorgerechten, Tapas
  • 0:15 minuten
  • 4 personen

Ingrediënten

  • 8 dunne plakjes kalfsschnitzel van ongeveer 50 gram
  • 16 dunne plakjes chorizoworst
  • 8 plakjes manchego kaas (ongeveer 1 cm dik)
  • 8 grote blaadjes salie
  • 2 eetl. aioli
  • olijfolie
  • versgemalen peper
  • zout

Bestel direct

Bereidingswijze

1

Leg de plakjes kalfsvlees naast elkaar op een snijplank en leg op ieder plakjes kalfsschnitzel 2 plakjes chorizo. Leg er het blaadje salie en het plakje manchego kaas op.

2

Rol strak op en zet vast met een prikkertje. Kruid met zout en peper.

3

Verwarm een scheutje olijfolie in een anti-aanbakpan en bak er de rolletjes rondom in tot ze mooi beginnen te kleuren en de kaas begint te smelten.

4

Neem uit de pan, snijd schuin doormidden en serveer met de aioli.

5

Eet smakelijk!