Een Smaakvolvlees.nl favorietje

Piccata

Piccata
  • Kalfsvlees, Kalfsvlees, Voorgerechten, Tapas
  • 0:15 minuten
  • 4 personen

Ingrediënten

  • 8 dunne plakjes kalfsschnitzel van ongeveer 50 gram
  • 16 dunne plakjes chorizoworst
  • 8 plakjes manchego kaas (ongeveer 1 cm dik)
  • 8 blaadjes salie
  • 2 eetlepels aioli
  • olijfolie
  • versgemalen peper
  • zout

Bestel direct

Bereidingswijze

1

Leg de plakjes kalfsschnitzel naast elkaar op een snijplank. Beleg elk plakje met twee plakjes chorizo, een blaadje salie en een plakje manchego.

2

Rol het vlees stevig op en zet de rolletjes vast met een prikkertje. Kruid met zout en peper.

3

Verhit een scheutje olijfolie in een anti-aanbakpan en bak de rolletjes rondom goudbruin, tot de kaas begint te smelten.

4

Haal de rolletjes uit de pan, snijd ze schuin doormidden en serveer met de aioli.

5

Eet smakelijk!