Pak een grote pan en vul deze met water. Verwarm het water tot ongeveer 60°C. Niet laten koken.
Leg de vacuümverpakking in het water en zorg dat deze volledig ondergedompeld is. Laat het 40 minuten rustig verwarmen en zorg dat de temperatuur rond de 60°C blijft.
Open de vacuümverpakking en pluk het vlees tot fijne draadjes. Maak lichtjes aan met wat barbecuesaus. Verwarm deze pulled veal net voor het serveren nog even in een matig warme oven of in een bakpan.
Meng de rode kool met de peterselie en de Griekse yoghurt en breng op smaak met versgemalen peper en zout
Verwarm de oven voor op 175 graden met de grillstand aan.
Grill de hamburgers aan beide kanten in een grillpan of op de barbecue tot ze mooi gekleurd zijn, maar van binnen nog wel rose. Neem uit de pan, leg op een bakplaat en leg op iedere burger 2 plakken cheddarkaas. Laat 5 minuten grillen in de oven.
Snijd de burgerbroodjes doormidden en rooster beide helften kort op het kruim.
Verdeel de coleslaw over de onderste helft van de broodjes en leg er de gegratineerde burger op.
Verdeel er rijkelijk de pulled veal over en lepel er nog lekker wat barbecuesaus op.
Dek de burger tenslotte af met het kapje en serveer er eventueel onion rings bij.