Snijd 4 mooie porties van de kalfsriblappen, kruid met zout en peper en haal rondom door de tarwebloem.
Verwarm een scheutje olijfolie in een braadpan en bak er op middelhoog vuur de riblappen om en om mooi goudbruin in. Neem het vlees uit de pan.
Blus de pan af met de witte wijn en laat iets inkoken. Voeg de kalfsbouillon toe en laat het vocht tot de helft inkoken.
Voeg er de kappertjes en de olijfjes aan toe en leg er de riblappen terug in. Zet het vuur heel laag, dek af met een deksel en laat 2 uur zachtjes stoven.
Verwarm de oven voor op 185 graden met de bovenwarmte aan.
Leg de tomaatjes in een ovenschaal, besprenkel met olijfolie en kruid met zout en peper. Rooster ongeveer 15 minuten in de voorverwarmde oven.
Breng in een ruime pan water met een snufje zout aan de kook. Kook er de pasta in volgens de aanwijzingen op de verpakking, giet af en laat goed uitlekken.
Verwarm een beetje van het stoofvocht van de riblappen en stoof er de pasta in tot deze goed warm is.
Snijd de ansjovisfilets in stukjes en roer door de pasta.
Snijd de riblappen in plakjes en dresseer met het stoofvocht in een diep bord. Leg er de pasta en geroosterde tomaatjes bij.